Ekspozita '32 Gjashtë Dhjetë e Nëntë'

    Ekspozita ne Tirane

Bazament ka kënaqësinë të paraqesë artistin Irgin Sena me ekspozitën e tij personale ‘’32 gjashtëdhjetëenëntë ".
Në instalacionin e ri për Bazament, Sena krijon një hapësirë ​​të pezullit, soditjes dhe spekulimit nëpërmjet ndërveprimit të përçuesve vizualë dhe konceptualë. Veprat e tij përshkohen nga idetë e rivendosjes, heqjes, çrregullimit dhe vonesës, çfarë përfton kushtet e vëmendjes së shikuesit.  

Data: 14 Qershor  - 7 Korrik 

Adresa: Bazament Art Space Rruga: Pjeter Bogdani 37 , Tirana, Albania

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies