Ekspozita 'Krimi Mjedisor'

    Gallerite ne Tirane

Dashuron mjedisin dhe artin?  Eja vizito ekspozitën-konkurs për krimin mjedisor, nga 11 deri më 17 Qershor, në galerinë “FAB”. 

Data: 11 - 17 Qershor

Vendi: Galleria FAB