Netët e Kinemasë Italiane në Tiranë

    Netet e kinemase italiane ne Tirane

Instituti Italian i Kulturës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Bashkinë e Tiranës prezantojnë edicionin e tretë të përmbledhjes kinematografike verore me titull  Netë të Kinemasë Italianë. Cdo të martë rresht do të shfaqen, pranë instalacionit Reja, filma italianë në gjuhën origjinale me titra në gjuhën shqipe.  Hyrja e lirë!

Data: 12 Qershor - 31 Korrik 

Ora: 21.00

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies