Miss Shqipëria 2018

    Miss Shqiperia Tirane

Do të jenë 31 konkurrente që do të garojnë për titullin Miss Shqipëria nga qytete të ndryshme shqiptare dhe diaspora dhe që do të finalizohet me 11 qershor. 

Data: 11 Qershor

Ora: 20.00

Vendi: Rruga Pedonale Murat Toptani

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies