Segmenti i Parë i Boulevardit të Ri hapet më 20 Qershor

Në 20 Qershor do të hapet segmenti i pare i Bulevardit të Ri, përfshirë edhe parkimin nëntokësor që është pjesë e këtij projekti. Në këtë segment me gjerësi 70 metra, vetëm 1/3 do të përdoret nga automjetet.

Pjesa tjetër do t’i dedikohet korsive të biçikletave dhe hapësirave pedonale, element i të cilave është edhe gjelbërimi. Ky segment i ri e zgjeron Tiranën drejt veriut. I gjithë bulevardi, prej 1,6 km deri tek Lumi i Tiranës parashikohet të përfundojë mesin e vitit të ardhshëm.

Data: 20 Qershor

Ora: 20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies