Panairi 'Ditët dibrane e matjane' në Tiranë

    Ditet Dibrane dhe Matjane ne Tirane

Më 8 dhe 9 Qershor, në sheshin kreativ të  Pazarit të  Ri zhvillohet panairi “Ditët dibrane e matjane”.

Produkte vendase,  kulinari, trashëgimi kulturore, etnografi,  prodhime artizanale. 

Data: 8-9 Qershor 2018

Data: 10.00

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies