'Mbretëresha' tek Teatri Kombëtar

    Teatri Kombetar ne Tirane

Vjen në skenën e Teatrit Kombëtar në datat 9-10 Qershor ora 20:00, shfaqja "Mbretëresha" me autor Rexhep Qosja në intrerpretimin dhe regjinë e Justina Aliaj (Mjeshtre e madhe), Konsulent artistik: Naun Shundi, Kompozitor dhe violinçelist: Rubin Kodheli, formuluese muzike: Flonja Kodheli. 
"Smira, lakmia, urrejtja, ambiciet pushtetore, mund të çojnë deri në asimilimin e një Kombi"- Rexhep Qosja
Rezervimet në nr. 04222 30 22 Orari biletarisë 9:00-13:00 dhe 17:00-20:00.

Data: 9-10 Giugno

Ore: 20.00

Vendi: Teatri Kombëtar