'Maratona Violinistike' tek Teatri Kombëtar

    Maratona e Violines

“Maratona Violinistike” në edicionin e shtatë 2018 realizohet në skenën e Teatrit Kombëtar në datën 12 Qershor 2018, ora 19:00 në formacionin violinë e orkestër harqesh.

Me pjesëmarrjen e Orkestrës së Harqeve të Universitetit të Arteve, Ina Kosturi soliste violinë, drejtuar nga dirigjenti i njohur Eno Koço. Koncerti sjell 7 vepra që përkojnë me edicionet në një shtrirje të kompozitorëve botërorë nga Vivaldi tek Jenkins.

Data: 12 Qershor

Ora: 20.00 

Vendi: Teatri Kombëtar

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies