Koncert Gala tek Amfiteatri i Liqenit

    koncerte ne tirane

Koncerti Gala, dt. 11 Qershor, ora 20:00 tek Amfiteatri i Liqenit. Instrumentisti fitues do të përfaqësojë Shqipërinë në EUROVISION YOUNG MUSICIANS, në Edinburg nga data 18-23 Gusht 2018. 

Data:  11 Qershor

Ora: 20.00

Vendi: Amfitetatri i Tiranës, Liqeni i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies