'Dúo del Mar' në Tiranë

    Dúo del Mar  Tirane

Kitaristja klasike Ekaterina Záytseva dhe Marta Robles, soliste në botën e kitarës flamenko do të performojnë në Sallën e Koncerteve në Universitetin e Arteve më 2 Qershor, ora: 19.30. 

Repertori i tyre ndërthur elemente të pastër të flamenkos dhe muzikës klasike, duke gërshetuar ritme dhe harmoni për të treguar të gjitha mundësitë ekspresive të kitarës spanjolle.

Në kuadër të festivalit “Guitar Sounds Festival”, do të jetë hera e parë që Duo del Mar do të performojë në Tiranë 

Hyrja e lirë. 

Data: 2 Qershor

Ora: 19.30

Vendi: Salla e Koncerteve, Universiteti i Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies