Ekspozita 'Colorful People'

    ekspozita 'Colorful People'

Qendra STEPS në bashkëpunim me Institutin "Ramazan Kabashi" (Instituti i fëmijëve që nuk shikojnë) ju ftojnë në ekspozitën shumë-ngjyrëshe "Colorful People" organizuar me rastin e 1 Qershorit. Ekspozita hapet  ditën e Enjte, 31 Maj 2018, ora 17:00 pranë Institutit "Ramazan Kabashi". 
Piktura, telajo, hand-made të punuara me shumë dashuri dhe pasion gjate programit vullnetar Social Artistry "Colorful People". Për këdo që dëshiron ta mbeshtesë talentin e këtyre fëmijëve, punimet e ekspozites mund t'i blini, të ardhurat e të cilave do të shkojnë për fëmijët që kanë veshtirësi në shikim të Institutit "Ramazan Kabashi", Tiranë

Data: 31 Maj

Ora: 17.00 - 20.00

Vendi: Instituti "Ramazan Kabashi"

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies