Finalja e Tirana Art Fest

    The Final of Tirana Art Fest

Sfida finale Tirana Art fest, e gjimnazistëve në disiplina kërcim, këngë dhe multimedial do të zhvillohet sonte në sheshin "Skëndërbej" ora: 18.30.  Tirana Art Fest  zhvillohet për herë të tretë dhe  ka për qëllim zbulimin e talenteve në shkollat e vendit.

Data: 29 Maj

Ora: 18.30 

Vendi: Sheshi Skëndërbej 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies