'Në Konak' Koncert i Ansamblit Folkorik Tirana

    Ansambli Folklorik Tirane

Teatri Metropol organizon “Në Konak”, koncertin e Ansamblit Folklorik “Tirana” në datën 07.06.2018, ora 20:30 në atriumin e Muzeut Historik Kombëtar.
Ky koncert, me udhëheqës artistik Armela Demaj dhe koreograf Rudina Demaliaj e Donald Martini sjell motivet më të mira të trashëgimisë kulturore të të gjitha trevave të Shqipërisë, të këngëve, valleve dhe kostumeve popullore nga jugu në veri.

Biletat mund t'i blini në biletarinë e Teatrit Metropol, çdo ditë prej orës 09:00- 13:00 dhe 17:00-19:00.

 

Data: 7 Qershor 2018

Ora: 20.30 

Vendi: Muzeu Historik Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies