'Komedia që shkon për dreq' tek Teatri Kombëtar

    Teatri Kombetar Tirane

E konsideruar si farsa angleze më e mirë e dekadave të fundit vjen në interperitimin e aktorëve: Romir Zalla, Gentian Zenelajj, Monika Lubonja ,Sokol Angjeli, Donald Shehu, Alessia Xhemalaj e me pjesemarrjen e veçantë të Bujar Asqeriu dhe me regji nga Driada Dervishi. 'Komedia që shkon për dreq'  vjen në Teatrin Kombëtar në datat 31 Maj dhe 1-2-3 Qershor ora 20:00.

për rezervime: nr. 04 222 30 22  & Orari biletarisë 09:00-13:00 dhe 17:00-20:00.

Data: 31 Maj - 1.2.3 Qershor 2018

Ora: 20.00

Vendi: Teatri Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies