Eja këndo me ne

    Kisha ortodokse Tirane

Koncerti final i projektit "EJA KENDO ME NE" në Qendrën Kulturore të Katedrales Orthodhokse - Tiranë

Hyrja e lirë

Data: 29 Maj

Ora: 19.00

Vendi: Qendra Kulturore të Katedrales Orthodhokse - Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies