Finalja e Champions League në Hotel Colosseo

    Finalja e Champions League Hotel Colosseo Tirane, Hotel Colosseo Tirane, evente ne Tirane

Përjetoni emocionet e forta të finales së Champions League në Hotel Colosseo. Ndërkohë mund të shijoni një clubsanduic dhe krikëll birre për 590 lek, ose antipastë italiane me një gotë verë për 590 lek.

Date: E shtunë, 26 Maj 2018

Ora: 20:45

Vendi: Hotel Colosseo