Java e Arteve Skenike Spanjolle në Shqipëri

    Java e Arteve skenike spanjolle Tirane

Nga datat 27 Maj - 2 Qershor, një mundësi për të shijuar kulturën spanjolle. Java e Arteve Skenike Spanjolle nis të Dielën, duke sjellë aktivitete të ndryshme për publikun.     

27 Maj, te Reja, ora 18.00.  Arianna Puello. Hip Hop. Në kuadër të Fëstivali i II-të i Resë.

30 Maj: Ora 19. Natë spanjolle, verë dhe tapas. Ora 20:30 Festivali i I Ndërkombëtar i Kukullave, grupi “Ángeles de Trapo me“Error 404”. Sheshi Skëndërbej

1 Qershor: Salla e Forumit e Këshillit të Ministrave, ora 18:00. Filmi ” Mangoré, por amor al arte”. Festivali i 2 i kitarës.  

2 Qershor, Duo del Mar, ora 19:30, Auditori i Universitetit të Artëve.Festivali i 2 i kitarës.

Për më shumë informacione programi

Data: 27 Maj - 2 Qershor

Për më shumë informacione: programi

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies