Street Festival tek Piramida e Tiranës

    Street Festival Piramida e Tiranes

Nesër, 25 Maj,  tek Piramida, festime për 30 vjetorin e bashkëpunimit shqiptaro-gjerman në Street Festival! Disa nga pikat kulmore janë: Në orën 15:00, Cirku Kombëtar do të mahnisë fëmijët dhe publikun e rritur; nga ora 17:30 Eco Fashion Show do paraqesë tendencat aktuale të modës së riciklimit; dhe duke filluar nga ora 20:30 atmosfera ngrohet me muzikë nga grupet; Peter Pan Quartet, 3:56 dhe Asgje Sikur Dielli.

Data: 25 Maj

Ora: 10.00

Vendi: Piramida e Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies