Festojmë 1 Qershorin

    1 Qershori Tirane aktivitet

Aktivitete të larmishme për fëmijë për të festuar 1 Qershorin, nga ora 9:00 pranë Vëllezërve Frashëri dhe Fushave Multisportive tek Parku i Madh i Liqenit Artificial. 

Data: 1 Qershor

Ora: 09.00 

Vendi: pranë Vëllezërve Frashëri dhe Fushave Multisportive tek Parku i Madh i Liqenit Artificial.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies