'Ditari i heshtjes' tek Universiteti i Arteve

    Universiteti i Arteve Tirane

'Ditari i heshtjes' tek Universiteti i Arteve, e mërkure, 23 Maj, ora 19:00, salla e Universitetit te Arteve

Data: 23 Maj

Ora 19:00

Vendi: salla e Universitetit të Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies