Ceremonia e Hapjes së Sheshit Skëndërbej

Ditën e shtunë, datë 10 Qershor në orën 19.30, Sheshi Skëndërbej do të inagurohet me një koncert madhështor. Sheshi i ri është bërë një mozaik me gurë nga të gjithë trevat e Shqipërisë. Po ashtu, të gjitha trevat e Shqipërisë, do të jenë në skenë në një ceremoni të jashtëzakonshme artistike dhe  folklorike me këngë dhe valle.

Data: 10 Qershor

Ora: 19.30

Vendi: Sheshi Skëndërbej rreth sheshit:  https://goo.gl/P05k4i    

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies