Festivali Ndërkombëtar i Teatrit të Kukullave

    Festivali i Teatrit te kukullave

Një javë e kushtuar Teatrit të Kukullave dhe fëmijëve. 
Teatro dhe Kompani Teatrore nga Kina, Turqia, Spanja, Rumania dhe Shqipëria do të performojnë çdo ditë në Teatrin Metropol dhe sheshin Skënderbej.
Shkëmbim eksperiencash, traditash dhe kulturash të vendeve të ndryshme nga bota. 
Edukimi nëpermjet artit, edukim me teatër.

Data: 27 Maj - 1 Qershor

Info:   
Teatri Metropol +355 67 227 0668
 www.teatrimetropol.al

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies