Festë pa taka me ritme latine tek Liqeni Artificial

Festë  me ritme latine ditën e Ejnte, 8 Qershor tek Parku i Madh i Liqenit Artificial.

Studiot më të mira të kërcimit do të jenë aty, duke ju pritur, për të zbardhur natën nën ritmet e nxehta latine.

Bëhu protagonist i kësaj nate të gjatë vere duke ju gëzuar natyrës, stinës dhe njëri – tjetrit!

Data: 8 Qershor

Ora: 19.30

Vendi: Parku i Madh i Liqenit Artificial