Përurimi i Amfiteatrit të Tiranës

    Inagurimi i Amfiteatrit te Tiranes

Muzikale, Balet, Simfoni, Arie, Uvertura, Marshe Muzikore si dhe pjesë nga repertori botëror dhe shqiptar.
Nën dirigjimin e Noorman Widjaja, interpretojnë Orkestra e RTSH, Banda e Forcave të Armatosura, Fanfara Tirana, Kori i T.K.O.B & balerinë solistë nga Shkolla e Baletit.
Të ftuar primabalerinët e Teatrit Kombëtar të Athinës.

Për herë të parë, bashkë në një natë, nën tingujt e hënës, 400 artistë në skenën e Amfiteatrit të Tiranës.

Data: 30 Maj

Ora: 20.00 - 23.00

Vendi: Parku i Madh i Liqenit Artificial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies