'Shfaqem 2' tek Pazari i Ri

    Shfaqem tek Pazari i Ri Tirane

"Shfaqem" eventi që promovon artistët e rinj dhe edukimin e publikut me art cilësor. Ky event do të zhvillohet ne zonën me trend të Tiranës ,Pazari i Ri, ku do të ketë elementë muzikor, interpretim ,kërcim dhe sfilata.

Data: 18 Maj

Ora: 20.00

Vendi: Pazari i Ri   

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies