Baleti 'Liqeni i Mjellmave' tek Pallati i Kongreseve

    Baleti 'Liqeni i Mjellmave' tek Pallati i Kongreseve

Dy nete finese, elengance dhe feste. Biletat fillojne shitjen ne sportelin e Pallatit te Kongreseve ne daten 17 Maj nga ora 10:00-20:00. Ju mund te rezervoni tani vendin tuaj ne salle me nje mesazh ne inbox dhe ne numrin tone te telefonit 067 6327313. Bileta kushton 1 000 leke.

Data: 16 - 17 Qershor
Ora: 20. 00
Vendi: Pallati i Kongreseve