The Rally Albania 2017

Albania 2017 Rally ka nisur  edicionin e tij të 13-të nga data 3 deri në 10 qershor.

Maratona sportive do të zgjasë 7 ditë dhe garuesit do të përshkojnë më shumë se 2 000 km në malet, liqenet dhe plazhet  më të bukura dhe më të paprekura të vendit tonë.

Rally Albania zhvillohet në  disa zona të Shqipërisë,  një mënyrë e mire kjo për të eksploruar vendin që ka aq shumë për të ofruar

Data: 3 - 10 Qershor

Website:  http://rallyalbania.org/