Eco Fashion Show 2018

    Eco Fashion Show 2018 Tirana

Me 25 Maj 2018 fëmijët nga shkolla të ndryshme, artistë, studentë, eko-sipërmarrës do të prezantojne se si mbetjet e tyre shndërrohen në një pjesë Arti, duke treguar se si mund te krijohen mundesi për pune, edhe duke sjelle vetëdije në shoqerinë tonë! 

Data: 25 Maj
Ora: 17.30
Vendi: Piramida

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies