Dita Boterore e Biodiversitetit

    Dita Boterore e Biodiversitetit

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë, në kuadër të ditës së Biodiversitetit, organizon më 22 Maj aktivitete mjedisore  Që nga ora 10:00 fëmijët do të kenë mundësi të marrin informacion mbi florën, faunën, zinxhirin ushqimor e jetesën e gjelbër. 22 Maj është shpalluar nga Kombet e Bashkuara si Dita Ndërkombëtare e Diversitetin Biologjik (IDB) me qëllim rritjen e mirëkuptimit dhe ndërgjegjësimit për çështjet e biodiversitetit.

Data: 22 Maj


Ora: 10. 00 - 13.00


Vendi: Kopshti Zoologjik

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies