Momenti Folk tek Reja

    evente tek Reja Tirane

Festojmë 2 vjetorin e RESË nëTiranë
Italia dhe Shqipëria takohen në Tiranë!
Performancë nga grupi folklorik i qytetit të Orosei me Ansamblin Popullor të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit
Ata ndjekin kërcimet tradicionale dhe serenatat profane të dashurisë, pa ndërprerje kohore ndër vite, me të njëjtin pasion që prej fillimit!

Data: 15 Maj

Ora: 19.00 - 22.00

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies