'Sangreal' tek Reja

    'Sangreal' tek Reja evente

"Sangreal” vjen në kuadër të “Netë në Re”, si para Festivalit të Resë, Edicioni i dytë 2018.
Artistët: Avdor Kodhima, Nensi Mele dhe Eduart Hallulli, do të performojnë muzikë elektronike, si: Ambient, Dark Ambient, Tecno, Tecno Pop dhe nuanca Rocku
Më datë 16 Maj 2018, prej orës 19:00, eja te Reja, për një atmosferë ndryshe. 

Data: 16 Maj

Ora: 17.00 - 19.00

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies