'Rizgjimi Magjik' tek Teatri i Kukullave

    Teatri i kukullave rizgjimi magjik

Performacë nga fëmijët e aktrimit QKKF.
Një përrallë ekologjike, protagoniste e së cilës është “Nëna Natyrë”, metaforë e një komuniteti të kujdesshëm kundrejt ambientit që na rrethon. 
Një udhëtim teatror në natyrë ku flutura, lule, pemë… mundohen të hyjnë në një kopësht i cili transformohet me kalimin e stinëve. Një rrugëtim i shkurtër edukativ në botën e muzikës klasike dhe poezisë simboliste, për të gjithë fëmijët, prindërit, gjyshërit dhe mësuesit, ku gërshetohen muzika e Antonio Vivaldit dhe poezia e Asdrenit.
Ju ftojmë të ndiqni live premieren ambientaliste “Rizgjimi magjik” pranë sallës së Teatrit të Kukullave më datë 11 Maj, ora 18:00.

Data: 11 Maj

Ora: 17.00 - 18.00

Vendi: Teatri i Kukullave

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies