Dita Kombëtare e Vajit të Ullirit

    panairi i vajit te ullirit Tirane

Nucleus Albania, Bashkia Tiranë, Shoqata Shqiptare e Vajit të Ullirit në bashkëpunim me TID Tirana (Tourism Improvement District) kanë kënaqësinë t'iu ftojnë të na bashkoheni në Ditën  Kombëtare  të Vajit të Ullirit me datë 11 Maj 2018, ditën e premte, tek sheshi në hyrje të Pazarit të Ri. Ulliri dhe vaji i ullirit janë kulturë dhe traditë mijëra vjeçare Shqiptare. Le të promovojmë së bashku vajin e ullirit Shqiptar, të shijojmë dhe njohim cilësitë nëpërmjet mënyres së shijimit të drejtuar nga antarë të panelit Shqiptar të shijimit. 

Data: 11 Maggio

Ora: 10.00 - 20.00

Vendi: Pazari i Ri   

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies