Finalja e Eurovision 2018 tek Parku Rinia

    Finalja e Eurovizionit 2018

Të shtunën, më 12 Maj, Delegacioni i BE-së  në Shqipëri  organizon një event të vërtetë popullor dhe festif në një ambient të hapur enkas për finalen e madhe të këngës në  Eurovision 2018. 

Eventi  do të zhvillohet në Parkun Rinia në zemër të Tiranës.

Ju mund të sillni flamuj, miq, familjen, por mbi të gjitha të vini  me pasionin tuaj për të mbështetur Shqipërinë ose vendin tuaj të preferuar evropian.

 

Data: 12 Maj

Ora: 21.00 - 21.00

Vendi:Sheshi Skënderbej