Balkan Film Market 2018

    Balkan Film Market Tirane

Nga datat 3 -7 tetor 2018 në Tiranë   do të zhvillohet edicioni i dytë i forumit i Balkan Film Market ku do të mblidhen producentë dhe kineastë nga gjithë Evropa dhe Ballkani. B F M është një platformë në shërbim të kineastëve,  producentëve, zhvillim  workshope dhe shkolla e pjesëmarrje në festivale.

Data: 3 - 7 Tetor

me shume informacione: https://balkanfilmmarket.com