Retrospektive tek Più 39 Food & Club Tirana

    restoranti Più 39 Food & Club Tirana

Retrospektive tek Più 39 Food & Club Tirana

Data: 11 Maj

Kontakte:

Adresa:  Brigada VIII Street,  Nr.6 Tirana, Albania 10001

Website: http://www.piu39.club/

E-mail: reservations@piu39.club

Facebook:  Più 39 Food & Club Tirana

Instagram:  Più 39 Food & Club Tirana

Tel: 069 330 8496 / 069 937 3744

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies