Garden tek Pepper Pizza Tirana

    restorant  Pepper Pizza Tirana Shqiperi

'Garden' tek Pepper Pizza Tirana

Data: 10 Maj Kontakte: Adresa:  Rruga Ibrahim Rugova  Tirana, Albania 10001 (Blloku area) E- mail: reservations@pepper-tirana.com Website: http://pepper-tirana.com/ Tel:  068 901 2078 Facebook Pepper Pizza & Cocktail Instagram Pepper Pizza & Cocktail

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies