Piknik me Mozartin tek Liqeni i Farkës

Një mundësi e mirë për tu larguar nga Tirana e zhurmshme është të kalosh këtë shtunë  në liqenin e Farkës mes miqsh.

Muzika Instrumentale nga krijimtaria e Mozartit do t’ju shoqërojë buzë liqenit për të kaluar një piknik këtë fundjavë.

Performanca e të rinjve të Tirana Art Fest - Peshkim sportiv rekreativ - Kanoe - Taekwondo - Karate - Volejboll - Shah - Gjuajtje me Hark - CrossFit - dhe plot aktivitete të tjera.  

Data: 3 Qershor

Ora:10:00-17:00

Vendi: Liqeni i Farkës

Eksploro Liqenin e Farkës:

https://goo.gl/tl8sDE