Vespa Parade Tirana 2018

    Vespa Parade Tirana 2018

Për të gjithë simpatizantët e motorrëve vespa erdhi përsëri data e takimit në Tiranë e vespistëve nga e gjithë Shqipëria dhe Kosova! Show me të ftuar special, muzikë live, dj, lojra, parada e vespave, ndonjë birrë dhe si gjithmonë shoqëri e mirë.

Jeni të ftuar të na bashkoheni në këtë super aktivitet me dhe pa vespa më 1 Qershor 2018 në sheshin Skënderbej.

Data: 1 Qershor

Ora: 10.00 - 12.00

Vendi: Sheshi Skëndërbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies