Maratona e Vallëzimit në Tiranë

    Maratona e Vallezimit ne Tirane

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë sjell për të tretin vit radhazi Maratonën e Kërcimit me ritme, krijmtari, interpretime nga studio dhe shkolla të ndryshme të kërcimit. Rreth 1500 artistë të të gjitha grupmoshave do të ndezin atmosferën në Parkun Rinia prej orës 9:00 të mëngjesit deri në orët e vona të mbrëmjes. 

Data: 13 Maj

Ora: 09.00

Vendi: Parku Rinia

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies