Motofest 2018 Tirana

    Motofest 2018 Tirana

Në 3 ditë super event jo vetëm si shfaqje për të mbledhur të apasionuarit ndaj motorrave dhe adrenalinës së muzikës rrok por edhe për t’i treguar publikut se në vetvete e gjithë kjo është mënyrë jetese për një grup të caktuar njerëzish, të cilët e ushtrojnë aktivitetin e tyre për çdo ditë duke sfiduar veten dhe shpirtin e aventurës.

 

Data: 11.12.13 Maj

Ora: 19.00 - 24.00

Vendi: Sheshi Skëndërbej

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies