Ermal Meta koncert në Tiranë

    Ermal Meta koncert ne Tirane

Këngëtari shqiptar Ermal Meta do të performojë më 1 Qershor 2018 në sheshin Skëndërbej, Tiranë menjëherë pas përfundimit të Eurovision. Ermal Meta përfaqëson Italinë në Eurovision me këngën fituese në Sanremo 2018 “Non mi avete fatto niente" të cilën e këndon bashkë me Fabrizio Moro.

Hyrja falas. 

Data: 1 Qershor

Vendi: Sheshi Skëndërbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies