'Skënderbeu' Ekspozita e fëmijëve tek Muzeu Historik Kombëtar

    Skenderbeu ekspozita e femijeve ne Muzeun Kombetar

Fëmijët e talentuar të Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë (National Cultural Children Center) QKKF do të paraqesin portretin e Skënderbeut si dhe tablo dhe krijime të frymëzuara nga betejat dhe ngjarjet e kohës. Kjo ekspozitë prezantohet në vitin jubilar të heroit tonë kombëtar , Gjergj Kastrioti Skënderbeu, organizuar nga QKKF në bashkëpunim me MHK.

5 maj 2018, ora 11:00, Muzeu Historik Kombëtar

Data: 5 Maj

Ora: 11.00

Vendi: Muzeu Historik Kombëtar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies