'Presidentët' tek Teatri Eksperimental

    Presidentet tek Teatri Eksperimental

Shfaqja “Presidentet” nga shkrimtari austriak Werner Schwab, do të shfaqet  në sallën Moliere të Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”, në datat 4.5.6 Maj ora 20:00. "Presidentet“  janë dy pensioniste me të ardhura minimale dhe një pastruese tualetesh me iluzione fetare.

 

 

Data: 4.5.6 Maj

Ora: 20.00

Vendi: Teatri Eksperimental

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies