Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni 3-të

    Auto Sallon Tirana 2018

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni 3te & Automotive Forum!

31 Maj - 3 Qershor ne Expocity Albania!

Data: 31 Maj - 3 Qershor

Vendi: Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032, 1001 Tirana, Albania

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies