Festivali Ballkanik i muzikës Jazz në Tiranë

    Festivali Ballkanik i Jazz Tirana

Në  Tiranë nga data 29-30 Prill,  organizohet festivali Ballkanik i muzikës Jazz. Grupe muzikore jazz nga të gjitha vendet e Ballkanit do të performojnë për 2 ditë. 

Data: 29-30 Prill

Ora: 19.00 - 22.00

Vendi: Rogner Hotel Tirana Bulevardi "Deshmoret e Kombit", 1000 Tirana, Albania

 

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies