Panairi i Kulinarisë Neranxi '1001' ide për një shije'

    neranxi Tirana fair

Kompania Neranxi organizon Panairin e Kulinarisë 2018 nga data 27 deri 29 Prill. Në edicionin e tij të 10-të të tij, ky panair privat i vetmi në llojin e tij në Shqipëri, fton në ambjentet e kompanisë të gjithë specialistët e kulinarisë dhe të gjithë ata që operojnë në sektorin e turizmit që të njihen me risitë e artit të bukur të shijes. Këtë vit Kompania Neranxi ka ftuar shqiptarët e suksesshem të kulinarisë kudo në botë të cilët do të demonstrojnë njohurite e tyre përgjatë ditëve të panairit. 
I pagëzuar me slloganin "1001 ide për një shije" Panairi i Kulinarisë Neranxi do ju pasurojë njohuritë mbi profesionin e kuzhinierit, pasticierit, picajolit, bukëpjeksit, barmanit dhe produktet e standarteve perëndimore.
Kompania Neranxi - Gjithmonë një hap përpara!

Data: 27 - 29 Prill

Ora: 10.00 - 18.00

Vendi: Kompania Neranxi Rruga Dardania, 1056, Tirana Yrshek, Tiranë, Albania

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies