Ekspozita 'Shpërthim ngjyrash' tek Muzeu Kombëtar

    ekspozita ne tirane

Ekspozita 'Shpërthim ngjyrash' tek Muzeu Kombëtar 

Data: 25-30 Prill

Vendi: Muzeu Kombëtar

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies