Enduro Albania Moto Fest 2018

    Enduro Albania

Enduro Albania nën kujdesin e Bashkisë Tiranë ju fton në një super aktivitet në sheshin “Nënë Tereza” në datat 21 dhe 22 Prill. Dy ditë fest, supriza, muzik e Drifting Car. Dy gara Super Moto Albania, Drifting Moto Show me Pilota të huaj. Mer miqtë, festojmë së bashku!

Data: 21 Prill

Ora: 18.00

Vendi: Sheshi Nene Tereza

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies