Shend e Verë

Për t'i dhënë gëzim dhe ngjyra plot jetë ditës së tyre, 1 Qershorit - Dita e Fëmijëve,  në Tiranë do të zhvillohen një sërë aktivitetesh dhe festime.

Tek Teatri i Hapur, në orën 19:00:  Koncert – Orkestra e Harqeve –  Kërcime – Këngë – Animatorë.

Ndërsa tek Fushat Multisportive, ora 18:00 – 20:00 do të ketë aktivitete sportive pa fund.

Data: 1 Qershor

Ora: 18. 00 – 20.00 

Vendi: Fushat Multisportive tek Liqeni Artificial

Ora: 19.00 – 21.00 

Vendi: Teatri i Hapur tek Liqeni Artificial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies